Gergely Dóra - Lakberendező

Gyönyörű és igényes otthont tervezek számodra, ahova öröm hazatérni, ahol
megtalálsz végre mindent, és amely nemcsak lehetőséget biztosít a pihenésre, de vendégeket is büszkén fogadhatsz!

Álmaid ingatlanának megvásárlásával sajnos még közel sem vagy túl az otthonteremtés nehezén. Lassan költözni kell, neked viszont ölteted sincs, hogy hogyan rendezd be a lakást és alakítsd ki a belső teret. Vagy épp az ellenkezője: túl sok ötleted van, de nem tudod, melyik a legjobb irányvonal, és azt sem, hogy hogyan kell megvalósítani. 

Jó lenne megbízható szakembereket találni, anyagért is el kellene menni valakinek, a véget nem érő bútorbolttúrákról már nem is beszélve. 

Mindezt persze a saját munkád mellett, a szabadidődben, azzal a nyomasztó felelősséggel, hogy az összes családtag jól érezze majd magát a lakásban, és az erre fordítható keretbe is beleférjen minden szükséges munkálat és vásárolnivaló.

Lakberendezőként pont ez a specialitásom

lakberendezés
lakberendezés

Olyan otthont tervezek számodra, ahol valóban kellemesen, kényelmesen és biztonságban érzi magát az egész család.

Segítek akkor is, ha úgy érzed egyáltalán nem tudod, hogy mi illene az adott helyiségbe, milyen elemek közül érdemes válogatnod, és hol találsz olyan egyedi bútorokat, amelyek a költségvetésedbe is beleférnek.

Ha befektetési céllal vásároltál ingatlant, akkor is állok rendelkezésre. A tervekről egyeztetünk, és a legjobb ár-érték arányú ajánlat alapján kezdjük a kivitelezést.

Egy olyan igényes, szép, és funkciójában is tökéletes életteret alakítok ki, ahova büszkén hívhatod át barátokat, és a hétköznapokban is kiszolgálja a család összes tagjának igényeit.

Közös munka

A lakberendezővel való közös munka nemcsak egy gyönyörű otthon eredményez majd neked, hanem…

Időt spórolsz

Nem neked kell az optimális helykihasználással, az anyag- és termékválasztással és a kivitelezéssel időt töltened, én mindent elkészítek helyetted.
Mivel én végig részt veszek a megvalósításban is, ezért a kapcsolatot is tartom velük, és válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Pénzt takarítasz meg

A részletes terv segítségével mindenki tudni fogja, hogy mi a dolga, melyik mesterember mikor jön. Nem történnek kivitelezési hibák, nem kell újratervezni, újabb szakembereket bevonni a javításba. Az elmúlt 7 év során kiismertem a piacot is, így biztos lehetsz benne, hogy nem a túlárazott üzletek kínálatából ajánlok majd termékeket számodra. Az is elkerülhető így, hogy felesleges dolgokat vásárolj, amelyek végül bele sem illenek a koncepcióba.

Nyugalmat nyersz

A teljes folyamatot rám bízhatod, a te dolgod csak a tervek elfogadása, majd a kész otthonod birtokba vétele lesz. Ha szívesen veszel részt az átalakításban, akkor a tervek alapján átlátod és érted majd a teljes folyamatot. Mindig hagyok elég időt dönteni, biztosan nem sürgetlek majd. Emellett garantálom, hogy a legtöbbet hozom ki minden elköltött forintodból, és akkor is számíthatsz rám, hogyha egyeztetni kell a szakemberekkel.

0
év szakmai tapasztalat
0
projekt
0 +
tervezett négyzetméter
0 +
órányi tanácsadás

Rólam mondták

Ezt mondják rólam, akiknek már segítettem csodás otthont varázsolni

AndreaGödöllő, lakberendezési tervezés
Tovább olvasom
Dóri olyan egyedi és kreatív tervet készített számunkra, amiről nem is hittem, hogy lehetséges. Tényleg a maximumot hozta ki a házunkból, amiből így igazi otthon vált. Nagyon köszönjük!
KornélBalassagyarmat, lakberendezési tervezés
Tovább olvasom
Kis alapterületű lakás tervezésében tapapsztalt belsőépítészt kerestem, ismerős ajánlotta Dórát, amiért így utólag nagyon hálás vagyok neki. Végig professzionális munkát végzett, még a kivitelezés során felmerült problémák megoldásában is nagyon segítőkész volt. A belsőépítészet után természetes volt,hogy neki adjuk a laberendezési feladatokat is, amivel szintén teljesen meg voltunk elégedve. Nagyon jó szakember,csak ajánlani tudom !
AnnaBudapest, lakberendezési tervezés
Tovább olvasom
Azért esett Dórára a választásom mert már az első találkozó alkalmával meggyőzött a profizmusa és az az elhivatottsága, amivel a lakberendezés felé van. A tervezés és a kivitelezés során minden gördülékenyen ment, ahogy azt előre megbeszéltük. Jó szívvel ajánlom másnak is!
OrsiBudapest, lakberendezési tervezés
Tovább olvasom
Dórival az első perctől kezdve megtaláltam a közös hangot, éreztem, hogy tudja-érti mit szeretnék. A tervvel tökelétesen elégedett vagyok, izgatottan várom a kivitelezés befejeztét.
GyörgyBudapest
Tovább olvasom
Dóri hamar megértette az elképzelésemet, stílus érzéke megkérdőjelezhetetlen. Teljesen rá mertem bízni magam. Nem csalódtam a végeredményben. Minden úgy készült, ahogy szerettem volna, a min0őség pedig lenyűgöz.
SándorBudapest
Tovább olvasom
Dórival már több kiadásra szánt lakást csináltam végig. Segít az adott lakás kiválasztásában, mindenki számára népszerű terveket készít, a kivitelezés pedig számomra zökkenő mentesen bonyolítja le. Nincs rá semmi gondom. A lakások már a látványtervek alapján is megtalálják az új lakójukat, a végén én válogathatok a jelentkezők közül. Megbízható és precíz, mindenre talál megoldást.
Előző
Következő

Miért dolgozz velem?

Blog