Hogyan teremtheted meg álmaid otthonát kis térben, anélkül, hogy túlterhelnéd a költési keretedet vagy feláldoznád a kényelmedet?

2024.03.21. 19:00

Éppen otthonod megújítását/felújítását tervezed?

Tarts velem és fedezd fel, hogyan hozhatsz létre egy gyönyörű, harmonikus otthont, még kis térben is, anélkül, hogy egy vagyonba kerülne.
Csatlakozz a 60 perces ingyenes webináromhoz, és tanuld meg a titkot a stílusos és költséghatékony otthon megújításhoz!

Amiről szó lesz:

  1. Elbűvölő Otthon Kialakítása Kis Térben: Ismerd meg, hogyan lehet kisebb tereket funkcionálissá, stílusossá és kényelmessé varázsolni, megfelelő tervezéssel és kreatív megoldásokkal. 
  2. Stílusos otthon túlköltekezés nélkül? Fedezd fel, hogyan lehet kreatív megoldásokkal és meglévő tárgyak újrafelhasználásával stílusos otthont teremteni anélkül, hogy a költségvetésed rovására menne.
  3. Az Otthoni harmónia megtartása: Biztos út a megújuláshoz.
    Fedezd fel, hogyan frissítheted otthonod anélkül, hogy veszélyeztetnéd a meglévő harmóniádat. Tanuld meg, hogyan ileszthetsz be új elemeket zökkenőmentesen. 
  4. Álom Otthon a valóságban: Hogyan valósítsd meg elképzeléseidet? Ismerd meg, hogyan lehet megvalósítani azokat a stílusokat és ötleteket, amelyeket eddig csak online láttál vagy elképzeltél.
  5. Útmutatás a lakberendezés útvesztőjében: Tanuld meg, hogyan találhatsz utat a lakberendezési lehetőségek között, miközben elkerülöd a gyakori buktatókat. Ez a gyakorlati útmutató segít a legjobb döntések meghozatalában otthonod stílusának frissítése érdekében.
nap
óra
perc
0
Ennyien vettek már részt az online előadásaimon

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG A WEBINÁR VÉGÉN!

Ha csatlakozol az ingyenes webináriumunkhoz, megtudhatod, hogyan alakíthatsz ki egy stílusos és funkcionális otthont, anélkül, hogy túlköltekeznél. Nálunk nemcsak inspiráló ötleteket találsz, hanem konkrét útmutatókat is kapsz, hogy otthonod minden szegletét álmaid szerint alakíthasd. Ne maradj le, jelentkezz most, és kezdd el megvalósítani álmaid otthonát!

Mikor érdemes részt venned az előadáson?

Ha félévben belül tervezed otthonod fel/megújítását.

Meglévő otthonodat szeretnéd fel/megújítani

Eljött az ideje a régi, nem kényelmes nem stilusos otthonod felújításának. Szeretnél egy praktikusos stílusos otthont, gyorsan és könnyedén tudsz megvalósítani.

Új helyre költözöl, ami felújtandó

Szeretnéd új álom otthonodat megteremteni  amihez költséghatékony és gyorsan megvalósítható megoldásokat keresel. 

60 perc alatt megmutatom, hogyan tudod gyorsan és könnyedén megújítani az otthonod

Gyakorlatias előadás

Nem egy unalmas emléleti előadással készülök neked, hanem hasznos gyakorlati tippeket fogsz látni már megvalósíult otthon megújításokból.

Élő kérdezési lehetőség

Az előadás alatt kérdezni fogsz tudni a bemutatott gyarkolati példákról és az otthon megújítási lehetőségekről

Ajándék

Az előadás végérn az élőben nézőknek egy ajándékkal készülök: megkapod a bemutatott példák elérhetőségét. Regisztrálj és nézd élőben!

Ki az a Gergely Dóra, és miért bízhatsz benne?

gergelydora2
Gergely Dóra lakberendezés
0
év szakmai tapasztalat
0
álom otthon létrehozás
0 +
tervezett négyzetméter
0 +
órányi tanácsadás

Tekintsd meg korábbi munkáimat:

Olvass bele azok véleményébe, akik már dolgoztak velem

JELENTKEZEM AZ INGYENES, ONLINE ELŐADÁSRA

A küldés gombra kattintva elfogadod az Adatvédelmi tájékozatatót.