Íme az Újratervezésben az általam tervezett ház:
Az eddigi munkáimtól eltérően itt teljesen más szempontokat tartottam szemelőtt: hiszen ennek a családnak alapvető funkciók hiányoztak a mindennapjaiból. Ezért itt nem a csili-vili design volt a cél, hanem egy a mindennapi életet szolgáló alap berendezés kialakítása, amelyet később akár maguk is képesek bővíteni, tovább csinosítani.
Fogadjàtok szeretettel a közös életteret: az amerikai konyhás nappalit. Mindenképpen egy térben szerettem volna elhelyezni a konyhát és a nappalit, hogy a család sokat tudjon együtt lenni. Viszont semmiképp sem szerettem volna túlzsúfolni, ezért a konyhai tárolást felső szekrény helyett egy kamra szekrénnyel oldottam meg. A fehér front klasszikus és időtálló, amit egy mintás pulttal dobtam fel.
A hálószobákban mindenki egyedi izléséhez igyekeztem igazodni. A gyerekek esetén egyszerű, de időtálló dekorációval. (Amit nem unnak meg pár hónap vagy év elteltével sem.)
A fürdőszoba korábbi állapota miatt leginkább a tisztaságot szerettem volna sugalni a fehér csempével, a cement mintás lap pedig izgalmas összhatást eredményezett.

Ha felkeltettem érdeklődésedet kérj ajánlatot vagy hívj a +36702701019-es számon.