Hogyan legyen álom konyhád anélkül, hogy a tervezési hibák költséges meglepetéseket okoznának?

2024.07.30. 19:00

Ha legalább 2 millió forintot szánsz új konyhádra, ez a webinár neked szól!
Gondoltál már arra, hogy egy rosszul megtervezett konyha mennyi fejfájást és költséget okozhat? Hogy elkerüld a milliós buktatókat, és már az első nekifutásra tökéletes konyhád legyen, csatlakozz a webinárunkhoz!

Amiről szó lesz:

  1. Tudtad, hogy egy rosszul megtervezett konyha akár milliós károkat is okozhat? Ráadásul gyakran csak akkor jössz rá ezekre a hibákra, amikor már kifizettél egy csomó pénzt. Fedezd fel, milyen gyakori hibák kerülhetnek sok pénzbe, és hogyan kerülheted el őket.

  2. Egy jól átgondolt tervezési útvonal lehetővé teszi, hogy magabiztosan állj a kivitelező elé, és biztosítsd, hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon. Különösen hasznos azoknak, akik legalább 2 millió forintot terveznek költeni új konyhájukba.  Megmutatjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a rendelkezésre álló helyből!

  3. Egy rosszul megtervezett konyha kényelmetlen lehet, bosszankodhatsz, hogy sehol semmit nem találsz, és rengeteg időt veszíthetsz. Képzeld el, milyen érzés lesz, amikor utólag jössz rá, hogy valaminek sokkal jobb helye is lehetett volna.
  4. Nem feltétlenül kell, hogy te magad tervezz meg mindent, de fontos, hogy felkészülten állj a szakember előtt. Ismerd meg, mire kell figyelned, hogy elkerüld a későbbi meglepetéseket és extra költségeket.
  5. A konyhatervezés az egész élettered része. Például egy megfelelően magas pulttal mennyi kényelmet nyerhetsz. Megmutatjuk, hogyan tervezz úgy, hogy minden harmonizáljon és javítsa az életminőségedet.
Gergely Dóra lakberendezés
nap
óra
perc
0
Ennyien vettek már részt az online előadásaimon

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG A WEBINÁR VÉGÉN!

Ha az előadás után még maradt kérdésed, akkor kérdezz tőlem bátran, akár többször is!

Vajon neked szól ez az előadás? Különösen akkor ajánljuk, ha...

Felújítás előtt állsz

Eljött az ideje a régi, elavult konyhád felújításának. Vagy esetleg új helyre költöztél, ahol felújítandó állapotú a konyha. 

Új lakásba/házba költözöl

Lakást vagy házat vásároltál, ahol te dönhetsz minden részletről. Ezért minden döntés a te válladat nyomja.

60 perc alatt megmutatom, hogyan tudod gyorsan és könnyedén megújítani a konyhád

Gyakorlatias előadás

Egy távolról sem unalmas, elméleti anyag helyett, konkrét, már megvalósított konyhafelújításokból származó praktikus tippekkel várlak.

Élő kérdezési lehetőség

Az előadás során lehetőséged lesz kérdéseket feltenni a bemutatott gyakorlati példákkal és a konyha felújítási lehetőségeivel kapcsolatban.

Ajándék

Az előadás végérn az élőben nézőknek egy ajándékkal készülök. Regisztrálj és nézd élőben!

Ki az a Gergely Dóra, és miért bízhatsz benne?

gergelydora2
Gergely Dóra lakberendezés
0
év szakmai tapasztalat
0
konyha tervezés
0 +
tervezett négyzetméter
0 +
órányi tanácsadás

Tekintsd meg korábbi munkáimat:

Olvass bele azok véleményébe, akik már dolgoztak velem

JELENTKEZEM AZ INGYENES, ONLINE ELŐADÁSRA