GD Design - Gergely Dóra lakberendező fényképe.

Amikor egy társasságban arról esik szó, hogy LAKBERENDEZŐ VAGYOK 😮 mindenki felkapja a fejét és számos kérdést kapok, hogy pontosan mit is csinálok. 🤔 Most igyekszem egy posztba tömöríteni, hogy MIT IS CSINÁL EGY LAKBERENDEZŐ

Általánosságban otthont teremt. 🏘 👩‍❤‍💋‍👨Ez lehet éppen épülő vagy már elkészült; üres vagy részben/egészben bútorozott. Tehát nem gond, ha nem új és már számos olyan holmi van benne, amihez ragaszkodtok,- úgy is tudunk segíteni 

👉 Van, hogy csak néhány tanácsra, egy irányra van szükség. Hogyan lehet optimálisan berendezni egy szobát vagy milyen stílus jegyek segítenék az átalakulást. 
👉 Vagy már éppen megálmodta új otthonát, de nem tudja elképzelni, hogyan is nézne ki ez a valóságban, ilyenkor 3D látványtervvel tudunk segíteni.
👉 Ha valaki teljesen elakadt akkor sem kell pánikba esni, hiszen van arra lehetősége, hogy egy szakember tervezze meg új otthona minden részletét: fal színt, fal és padló burkolatot, különböző design elemeket, bútorokat és kiegészítőket, és bármilyen egyedi igényt ami felmerül.

 Fontos kihangsúlyoznom, hogy 😳NEM CIKI😳 lakberendezőt fogadni ha valaki elakad és úgy érzi segítségre van szüksége. Hiszen jobb befektetés időt és pénzt szánni arra, hogy jobbá tegyük otthonunkat – és ezzel életünket – mint, egy olyan térben élni a hétköznapjainkat, ahova nem szívesen megyünk “haza”.

A tervezési szempontokkal, folyamatokkal a következő bejegyzésben találkozhattok! 😉