GD Design - Gergely Dóra lakberendező fényképe.

Amikor egy társasságban arról esik szó, hogy LAKBERENDEZŐ VAGYOK ? mindenki felkapja a fejét és számos kérdést kapok, hogy pontosan mit is csinálok. ? Most igyekszem egy posztba tömöríteni, hogy MIT IS CSINÁL EGY LAKBERENDEZŐ

Általánosságban otthont teremt. ? ?‍❤‍?‍?Ez lehet éppen épülő vagy már elkészült; üres vagy részben/egészben bútorozott. Tehát nem gond, ha nem új és már számos olyan holmi van benne, amihez ragaszkodtok,- úgy is tudunk segíteni 

? Van, hogy csak néhány tanácsra, egy irányra van szükség. Hogyan lehet optimálisan berendezni egy szobát vagy milyen stílus jegyek segítenék az átalakulást.
? Vagy már éppen megálmodta új otthonát, de nem tudja elképzelni, hogyan is nézne ki ez a valóságban, ilyenkor 3D látványtervvel tudunk segíteni.
? Ha valaki teljesen elakadt akkor sem kell pánikba esni, hiszen van arra lehetősége, hogy egy szakember tervezze meg új otthona minden részletét: fal színt, fal és padló burkolatot, különböző design elemeket, bútorokat és kiegészítőket, és bármilyen egyedi igényt ami felmerül.

 Fontos kihangsúlyoznom, hogy ?NEM CIKI? lakberendezőt fogadni ha valaki elakad és úgy érzi segítségre van szüksége. Hiszen jobb befektetés időt és pénzt szánni arra, hogy jobbá tegyük otthonunkat – és ezzel életünket – mint, egy olyan térben élni a hétköznapjainkat, ahova nem szívesen megyünk “haza”.

A tervezési szempontokkal, folyamatokkal a következő bejegyzésben találkozhattok! ?