Megbízóim véleménye:

Dórit a facebookon találtam. Amikor elkezdtünk beszélgetni nagyon kedves volt, rengeteget segített lakberendezési problémámban. Tanácsokat, ötleteket adott, sőt még mesterembereket is megkeresett a problémámmal, kikérte az ő véleményüket is.

Dórit csak ajánlani tudom!

Lakásunk szép volt, de nem éreztem otthonosnak, nem éreztem jól magam benne, viszont nagyon nem akartam rá költeni. Költségkímélő módszert kerestem, ezért esett a választásom Dórira,, akivel sok beszélgetés után megtaláltuk a megfelelő megoldást. Bútorok maradtak, (festés, mázolás szükséges) ehhez választottunk megfelelő falszínt, ajtó festéshez színt.. Csempézést nem akartam bontani, de csempefestést választottunk, ami nagyon jó ötlet, így teljesen új l fürdő, wc, illetve konyhám  lett. A konyhában a járólapra egy új vynil burkolat került, illetve ezzel összhangba hoztuk a konyhapult munkalapját is. Illetve a szobákban is különböző kiegészítőkkel tettük otthonosabba a lakást, amit így már imádok

Miller Ágnes

Lakberendezés

Kis alapterületű lakás tervezésében tapapsztalt belsőépítészt kerestem, ismerős ajánlotta Dórát, amiért így utólag nagyon hálás vagyok neki. Végig professzionális munkát végzett, még a kivitelezés során felmerült problémák megoldásában is nagyon segítőkész volt. A belsőépítészet után természetes volt,hogy neki adjuk a laberendezési feladatokat is, amivel szintén teljesen meg voltunk elégedve. Nagyon jó szakember,csak ajánlani tudom !

Káplár Kornél

belsőépítészet, lakberendezés

Dórit a JóSzaki közösségi oldalon találtam. A lakóhelyemhez való közelsége és referenciamunkái alapján döntöttem mellette. Egy 15 éve épült erdélyi borona gerenda ház felújításába vágtam bele. Szerettem volna a belső teret úgy modernebbé tenni, hogy a gerendaház kicsit rusztikus jellege is megmaradjon. Ez Dóra megfogalmazása szerint is hordozott egy is kihívást. Rugalmas tanácsadói csomag, kedves személyiség, szakértelem és elégedett  "megrendelő" ami a közös munkánkat jellemezte. Csak ajánlani tudom őt.

Kiss Csilla

beltér színtanácsadás

Dóri nagyon kedves, közvetlen és gyorsan rendelkezésre áll. Azonnal megtaláltuk a közös hangot és olyan hasznos ötletei voltak, amik passzoltak a stílusomhoz, elképzeléseimhez. Utólag is felajánlotta segítségét mikor egy csillár kivalasztásán hezitáltam. Fiatalos, modern megoldásai miatt sokak figyelmébe ajánlom.

Melinda

Lakberendezési tanácsadás

Az Epiacon kértem ajánlatot, ahol érkezett több ajánlat is, de azért választottam Dórát, mert felhívott és egyből tudtam, hogy működik a kémia. Nem volt felesleges mellébeszélés és nem akart rábeszélni semmire. Emellett fontos volt, hogy több lehetőség közül választhattam. Tökéletesen megfelelő szolgáltatást kaptam, nagyon elégedett vagyok. Megérte a díját.

Szilvia

Tanácsadás

Számít a véleményed!