Megbízóim véleménye:

caret-down caret-up caret-left caret-right
Kornél Belsőépítészeti-lakberendezési tervezés, Balassagyarmat

Kis alapterületű lakás tervezésében tapapsztalt belsőépítészt kerestem, ismerős ajánlotta Dórát, amiért így utólag nagyon hálás vagyok neki. Végig professzionális munkát végzett, még a kivitelezés során felmerült problémák megoldásában is nagyon segítőkész volt. A belsőépítészet után természetes volt,hogy neki adjuk a laberendezési feladatokat is, amivel szintén teljesen meg voltunk elégedve. Nagyon jó szakember,csak ajánlani tudom !

Orsi Budapest, Lakberendezési tervezés

Dórival az első perctől kezdve megtaláltam a közös hangot, éreztem, hogy tudja-érti mit szeretnék. A tervvel tökelétesen elégedett vagyok, izgatottan várom a kivitelezés befejeztét.

Csilla Tanácsadás-3D látványtervezés, Göd

Dórit a JóSzaki közösségi oldalon találtam. A lakóhelyemhez való közelsége és referenciamunkái (amit találtam róla ) alapján döntöttem mellette. Egy 15 éve épült erdélyi borona gerenda ház felújításába vágtam bele. Szerettem volna a belső teret úgy modernebbé tenni, hogy a gerendaház kicsit rusztikus jellege is megmaradjon. Ez Dóra megfogalmazása szerint is hordozott egy is kihívást. Rugalmas tanácsadói csomag, kedves személyiség, szakértelem és elégedett  "megrendelő" ami a közös munkánkat jellemezte. Csak ajánlani tudom őt.

Melinda Tanácsadás, Veresegyház

Dóri nagyon kedves, közvetlen és gyorsan rendelkezésre áll. Azonnal megtaláltuk a közös hangot és olyan hasznos ötletei voltak, amik passzoltak a stílusomhoz, elképzeléseimhez. Utólag is felajánlotta segítségét mikor egy csillár kivalasztásán hezitáltam. Fiatalos, modern megoldásai miatt sokak figyelmébe ajánlom.

Andrea Gödöllő, Lakberendezési tervezés

Dóri olyan egyedi és kreatív tervet készített számunkra, amiről nem is hittem, hogy lehetséges. Tényleg a maximumot hozta ki a házunkból, amiből így igazi otthon vált. Nagyon köszönjük!

András iroda tervezés, Budapest

Interneten találtunk Dórára, a tervezés és a kivitelezés során minden a megbeszéltek szerint zajlott, végig könnyen ment a kapcsolattartás. Elégedettek vagyunk a végereménnyel. Másnak is szívesen ajánjuk!

Ágnes Tanácsadás, Budapest

Dórit a facebookon találtam. Amikor elkezdtünk beszélgetni nagyon kedves volt, rengeteget segített lakberendezési problémámban. Tanácsokat, ötleteket adott, sőt még mesterembereket is megkeresett a problémámmal, kikérte az ő véleményüket is. Dórit csak ajánlani tudom! Lakásunk szép volt, de nem éreztem otthonosnak, nem éreztem jól magam benne, viszont nagyon nem akartam rá költeni. Költségkímélő módszert kerestem, ezért esett a választásom Dórira, akivel sok beszélgetés után megtaláltuk a megfelelő megoldást. Bútorok maradtak, (festés, mázolás szükséges) ehhez választottunk megfelelő falszínt, ajtó festéshez színt.. Csempézést nem akartam bontani, de csempefestést választottunk, ami nagyon jó ötlet, így teljesen új l fürdő, wc, illetve konyhám lett. A konyhában a járólapra egy új vynil burkolat került, illetve ezzel összhangba hoztuk a konyhapult munkalapját is. illetve a szobákban is különböző kiegészítőkkel tettük otthonosabba a lakást, amit így már imádok 🙂

Anna Lakberendezési tervezés, Budapest

Azért esett Dórára a választásom mert már az első találkozó alkalmával meggyőzött a profizmusa és az az elhivatottsága, amivel a lakberendezés felé van. A tervezés és a kivitelezés során minden gördülékenyen ment, ahogy azt előre megbeszéltük. Jó szívvel ajánlom másnak is!

Számít a véleményed!