Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Olyan gyönyörű és praktikus otthonok megalkotására törekszem nap mint nap, amelyek tükrözik ügyfeleim személyiségét, egyedi stílusát, és ahol lehetőségük van teljes mértékben kikapcsolódni és pihenni.

Elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében, illetve a Balaton északi partján vállalok megbízásokat.

Ha szeretnéd, hogy a te otthonod is egy gyönyörű oázissá váljon, ahol a barátaidat is szívesen láthatod vendégül, de elakadtál a megvalósításban, akkor írj nekem, én pedig mihamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Ha egy olyan csapatra vágysz, amely a tervezéstől kezdve a kivitelezésig mindenben a segítségedre lehet, akkor  jó helyen jársz. Kérlek, vedd figyelembe, hogy szolgáltatásaimat kifejezetten azoknak ajánlom, akik az otthonuk minden szegletének átalakítására szánják el magukat. Egyéni helyiségek megújítása, vagy kizárólag tervezési, illetve tanácsadási feladatok nem részei kínálatomnak. Ha Te is egy átfogó átalakulásra vágysz, ahol minden részletre gondosan odafigyelünk, töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot, hogy közösen valósíthassuk meg álmaid otthonát.

Ha befektetési céllal vásároltál ingatlant és szeretnéd a legoptimálisabb anyagi ráfordítással a legtöbbet kihozni a lakásból, akkor bátran vedd fel velem a kapcsolatot és kérj ajánlatot!

Ajánlatkéréshez, kérlek töltsd ki a lenti űrlapot!

Ha szeretnél fényképet, vagy alaprajzot küldeni, itt csatolhatod.

Kérlek, vedd figyelembe,

hogy szolgáltatásaimat kifejezetten azoknak ajánlom, akik a Teljes Otthonuk átalakítására szánják el magukat. Egyéni helyiségek megújítása, vagy kizárólag tervezési, illetve tanácsadási feladatok nem részei kínálatomnak.

1. Lépés

Töltsd ki az űrlapot, kérlek olyan email címet és telefonszámot adj meg, amin eltudlak érni. Nyugodt lehetsz adataid a GDPR rendeletnek megfelelően biztonságban tároljuk.

2. Lépés

Kattints az "Ajánlatkérés küldése" gombra, és készen is vagy. Rendszerünk rögzíti kérésed, és egy automata üzenetet is küld e-mail címedre.

Mi fog történni ezután?

Felveszem veled a kapcsolatot, és közösen a legoptimálisabb megoldást megtaláljuk a problémádra. 🙂