Rólam

Rólam

Szép otthont szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Jó lenne, ha valaki fogná a kezedet a folyamat elejétől a végéig, és segítene, hogy miért az a szín, anyag, kivitelezés a legjobb az adott helyiségbe? Mindezt pedig valóban a pénztárcádra szabva?


12 éves korom óta az az álmom, hogy lakberendezőként dolgozzak, soha nem szerettem volna más lenni. Ez nekem nemcsak munka, hanem a hivatásom és a hobbim is egyben.


Már hét éve számíthatnak rám az ügyfeleim, azóta teszek azért minden nap, hogy minél több pár és család élhessen egy olyan otthonban, amely kiszolgálja az igényeit, ahol minden kézre áll, kényelmes, és természetesen szemet gyönyörködtető.


Szeretem, hogy nagyon változatos a munkám, mindig új embereket ismerhetek meg, akik folyamatosan arra inspirálnak, hogy fejlődjek és tanuljak.


Szabadidőmben sokat járok külföldi kiállításokra, mert fontosnak tartom, hogy naprakész legyek az aktuális trendekkel, és ismerjek minden olyan újítást, amellyel még jobb végeredményt érhetek el.


Hiszem, hogy ha az otthonunkban töltött idő valóban pihentet és feltölt bennünket, akkor sokkal boldogabbak leszünk az életünk más területén is. Örülök, hogy munkámmal közvetve hozzájárulhatok sok-sok ember boldogságához.

Böngészd át néhány elkészült munkámat, vagy kérj ajánlatot!