Workshopok

Workshopok

Ha te tervezhetnéd meg álmaid konyháját vagy fürdőszobáját, milyen lenne?
Sokáig ne gondolkodj, inkább foglald le a helyedet a következő workshopon, és mutasd meg, hogy benned is egy lakberendező veszett el!

A hétvégi, kiscsoportos workshopon lehetőséged van belekóstolni a lakberendezők izgalmas munkájába, és az igényeidre szabott, azonnal megvalósítható fürdő- vagy konyhatervvel a kezedben zárni a napot. Annak segítségével pedig sokkal könnyebben tudsz majd a kivitelezőktől is árajánlatot kérni.
Egyedülálló módon egy asztalos üzemben vagy egy fürdőszoba szalonban tartom az oktatást, így inspirációért csak körbe kell majd pillantanod. A résztvevők korlátozott száma biztosítja, hogy mindenki megkapja az egyéni figyelmet és személyes visszajelzést, amelyre szüksége van ahhoz, hogy az elképzelései valóra váljanak.
Ha szeretnél részt venni a következő workshopon, akkor ne habozz, jelentkezz még ma! Tudom, hogy a legjobb munka a közös munka, és alig várom, hogy megoszthassam veled a tudásomat és a tapasztalataimat.

Válassz a workshopok közül!

Álom fürdőszoba tervező - Workshop

Képzeld el, hogy milyen lenne a tökéletes fürdőszoba a számodra? Szeretnéd, ha minden a helyén lenne, és a tervezés során professzionális segítséget kapnál?
WORKSHOP

Álom konyha tervező - Workshop

Hamarosan...
WORKSHOP